Ngahubungan Us - Guangzhou Mega Trimming Co., Ltd

Taros Kami

GUANGZHOU mega TRIMMING CO., LTD.

alamat

No.1 Jiyibei Jalan Lianhe Désa Shiling Bandar, Huadu, Guangzhou

Surélék

jason@megatrimming.com

telepon

020-86936655

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm
Sabtu: 10am mun 2pm
Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!