pamakéan awét pésta aksésori tombol klip tombol logam snap badag

pamakéan awét pésta aksésori tombol klip tombol logam snap badag

Pondok Description:

Overview Quick Details Material: Metal Metal Type: Zinc Alloy Button Type: Snap Button Style: Shank Technics: Plating Feature: Dry Cleaning, Eco-Friendly, Nickel-Free, Washable Shape: Round De...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
bahan:
logam
Metal Tipe:
séng Galunggung
Tombol Tipe:
gaya:
Shank
Technics:
Plating
fitur:
Diberesihkeun garing, Eco-Friendly, nikel-Free, bisa diumbah
Wangun:
buleud
Hiasan:
Sequins
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
OHOYN
Jumlah modél:
kantong aksésori
ukuran:
1.4cm
technic:
plating
Beurat bersih:
0.6g / sapotong
produk:
Tombol snap logam
pangiriman:
sabudeureun 7 poé
warna:
gun atawa ngaropéa
pamayaran:
PayPal, Western Union, T / T jsb
pamakéan:
pikeun tas, garments jeung sapatu
kelas:
bahan kualitasna alus sarta kualitas luhur tungtung
warna:
gun atawa custom
ukuran:
1.4cm X 1.4cm
SupplyAbility
SupplyAbility:
100000000000 Siapkeun / susunan per Bulan tombol logam snap
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
100pc / poli kantong, 20bags / karton, atawa ngaropéa
Waktos pangiriman
sabudeureun 7 poé
port:
GUANGZHOU
Waktos prosés :
sabudeureun 7 poé

pamakéan awét pésta aksésori tombol klip tombol logam snap badag

Ngaran Produksi:

 tombol snap

bahan:

Beusi / séng alloy, kuningan

warna:

Nikel, Gold, Kuningan, nikel, Anti pérak, Perunggu, Gun, mutiara nikel jeung kelir séjén salaku klien hoyong

MOQ:

100pcs

Kelas (kualitas):

bahan kualitas luhur + kualitas tungtung luhur

wujud

Disc, Silinder, Blok, Ring, Countersunk, ruas, Trapezoid, wangun henteu teratur sarta beuki. Desain ngaropéa (magnet ditangtoskeun Desain pikeun klien sarat husus)

packing:

20 kotor / polybag, 100 kotor / karton, waterproof pakét atawa nurutkeun paménta klien '

Port of Loading

Guangzhou

Nyaluyukeun jeung ka:

produsén produk kulit kawas handbags, dompet, sabuk jsb

Wholesalers, Retails jsb

sampel:

sampel bebas nu sadia, tapi angkutan barang prepaid.

Tamansari pagawean

Leungeun polishing, plating, logos laser ukiran atawa artworks, per sarat customer urang.

Konsep parusahaan:

Urang nyadiakeun Anjeun sareng solusi hadé produk kulit Anjeun.

hal nu husus

Nikel bébas tur ngakibatkeun bébas, drycleaning,, eco-friendly, Eko-Tex certificated, anu fastness mun drycleaning.

Sertipikat

S GS, R SGS, ROSH

  

produk dianjurkeun


Bungkusan & pengiriman barang
FAQ

pamakéan awét pésta aksésori tombol klip tombol logam snap badag 

taros Kami

pamakéan awét pésta aksésori tombol klip tombol logam snap badag 

 

 

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali