• 01
  • OEM / ODM peryogi agén produk 20-25 poé gawé: dinten 5-7working!

  • gaduh seueur stabil sarta panjang istilah kerjasama supplier pikeun bahan baku produk na paking harga bahan kalapa

  • Difokuskeun ngembangkeun seleting dina 18 taun, ékspor leuwih ti 60 nagara.

Produk Artikel

  • Tentang Kami

    Guangzhou Aohongxing seleting pabrik téh produsén profésional anu bisa nyadiakeun hiji sekuen nyambung, ti bahan baku tina seleting kana pita, ngabentuk, ti ​​stitching nu, dyeing ka rengse barang The produk utama beres seleting, slaider, snap hook, konci, ring , walungan ... bisa nyadiakeun rupa-rupa zippers keur pésta jeung tas na suitcases, utamana produk anu seleting plastik, résin seleting, PVC seleting. Ogé bisa dibagi nurutkeun bahan, nilon seleting, Metal zipperand sagala jinis zippers kawih, The produksi runtuyan seleting, spésifikasi, variétas sarta téhnologi canggih, produk anu dijual ogé dina leuwih ti hiji nagara belasan.

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat!