nggunakake awet sandhangan aksesoris tombol clip tombol logam sworo seru amba

nggunakake awet sandhangan aksesoris tombol clip tombol logam sworo seru amba

Short Description:

Overview Quick Details Material: Metal Metal Type: Zinc Alloy Button Type: Snap Button Style: Shank Technics: Plating Feature: Dry Cleaning, Eco-Friendly, Nickel-Free, Washable Shape: Round De...


Detail produk

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Material:
Metal
Metal Koleksi:
seng campuran
Button Koleksi:
Gaya:
shank
Technics:
plating
Feature:
Cleaning garing, Eco-Friendly, Nickel-Free, washable
bentuk:
babak
Dekorasi:
sequins
Panggonan Asal:
Guangdong, China (Mainland)
Jeneng merek:
OHOYN
Panggil Model:
tas aksesoris
size:
1.4cm
technic:
plating
Bobot resik:
0.6g / Piece
produk:
tombol sworo seru logam
layang:
watara 7 days
werna:
gun utawa selaras
pembayaran:
PayPal, Western Union, T / T etc
Panggunan:
kanggo tas, rasukan lan sepatu
bahan:
materi kualitas lan kualitas dhuwur mburi
warna:
gun utawa adat
Size:
1.4cm X 1.4cm
SupplyAbility
SupplyAbility:
100000000000 Set / Sets per Month tombol logam sworo seru
Packaging & Delivery
Details Packaging
100pc / akeh tas, 20bags / karton, utawa Customized
delivery Wektu
watara 7 days
Port:
Guangzhou
Lead Wektu :
watara 7 days

nggunakake awet sandhangan aksesoris tombol clip tombol logam sworo seru amba

jeneng Produksi:

 tombol Belang

Material:

Iron / seng campuran, Kuningan

warna:

Nikel, Gold, Kuningan, nikel, Anti-perak, tembaga, Gun, Pearl nikel lan werna minangka klien pengin

MOQ:

100pcs

Bahan (kualitas):

materi kualitas tinggi + kualitas mburi dhuwur

wangun

Disc, Cylinder, Block, Ring, countersunk, Segment, trapezoid, manéka duwe aturan baku lan liyane. Desain selaras (wesi sembrani tepat Design kanggo klien syarat tartamtu)

packing:

20 reged / polybag, 100 reged / karton, Waterproof paket utawa miturut dikarepake klien '

Port of Loading

Guangzhou

Cocog kanggo:

Produsèn kulit kaya tas, dompet, sabuk etc.

Pedagang grosir, retails etc.

Sample:

conto Free kasedhiya, barang panjer.

Presidhèn

Hand polishing, plating, logo laser engraving utawa artworks, saben requirement customer kang.

Concept Company:

We nyedhiyani sampeyan karo solusi sing luwih apik saka kulit Panjenengan.

fitur

Nikel free timbal free, drycleaning,, ECO-loropaken, eko-tex certificated, ing fastness kanggo drycleaning.

certificate

S GS, R SGS, Rosh

  

Product dianjurake


Packaging & Shipping
FAQ

nggunakake awet sandhangan aksesoris tombol clip tombol logam sworo seru amba 

perusahaan informasi
hubungi kita

nggunakake awet sandhangan aksesoris tombol clip tombol logam sworo seru amba 

 

 

 

 

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk