alibaba kaos grosir jeans pins prong sworo seru tombol Magnetik kanggo sandhangan

alibaba kaos grosir jeans pins prong sworo seru tombol Magnetik kanggo sandhangan

Short Description:

Overview Quick Details Type: Button Material: Metal Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: OHOYN Model Number: custom Shape: Round product: magnetic button type: ...


Detail produk

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Koleksi:
Button
Material:
Metal
Panggonan Asal:
Guangdong, China (Mainland)
Jeneng merek:
OHOYN
Panggil Model:
adat
bentuk:
babak
produk:
tombol Magnetik
jinis:
tas aksesoris
layang:
watara 7 days
kualitas:
kualitas unggul
Panggonan asli:
Guangzhou China
MOQ:
100pcs
warna:
miturut dikarepake klien '
pembayaran:
PayPal, Western Union, T / T
Gunakake:
tas, koper, gawan, tas, sandhangan ...
SupplyAbility
SupplyAbility:
5000000000 Set / Sets saben tombol Wulan
Packaging & Delivery
Details Packaging
100pc / karton cilik, cartons 50small / karton amba, utawa miturut dikarepake klien '
delivery Wektu
sakcepete produk delivery
Port:
Guangzhou
Lead Wektu :
sakcepete produk delivery

resin silikon adat resinic wangun bunder kaos nikel tombol Kuningan pindho sworo seru kanggo jeans

 

jeneng Produksi

Magnetic tombol

Material:

Iron / seng campuran, Kuningan

warna:

Nikel, Gold, Kuningan, nikel, Anti-perak, tembaga, Gun, Pearl nikel lan werna minangka klien pengin

MOQ:

100pcs

Bahan (kualitas):

materi kualitas tinggi + kualitas mburi dhuwur

wangun

Disc, Cylinder, Block, Ring, countersunk, Segment, trapezoid, manéka duwe aturan baku lan liyane. Desain selaras (wesi sembrani tepat Design kanggo klien syarat tartamtu)

packing:

20 reged / polybag, 100 reged / karton, Waterproof paket utawa miturut dikarepake klien '

Port of Loading

Guangzhou

Cocog kanggo:

Produsèn kulit kaya tas, dompet, sabuk etc.

Pedagang grosir, retails etc.

Sample:

conto Free kasedhiya, barang panjer.

Presidhèn

Hand polishing, plating, logo laser engraving utawa artworks, saben requirement customer kang.

Concept Company:

We nyedhiyani sampeyan karo solusi sing luwih apik saka kulit Panjenengan.

fitur

Nikel free timbal free, drycleaning,, ECO-loropaken, eko-tex certificated, ing fastness kanggo drycleaning.

certificate

S GS, R SGS, Rosh 

Product dianjurake


Packaging & Shipping

alibaba kaos grosir jeans pins prong sworo seru tombol Magnetik kanggo sandhangan 

FAQ

alibaba kaos grosir jeans pins prong sworo seru tombol Magnetik kanggo sandhangan 

perusahaan informasi
hubungi kita

alibaba kaos grosir jeans pins prong sworo seru tombol Magnetik kanggo sandhangan 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk