Prakawis kita - Guangzhou Mega trimming Co., Ltd

Babagan awake dhewe

qq121

Guangzhou Aohongxing zipper pabrik punika Produsèn profesional sing bisa sumber urutan disambungake, baku saka zipper kanggo pita, mbentuk saka jahitan ing, dyeing kanggo rampung goods.The produk utama rampung zipper, panggeser, sworo seru pancing, kunci, ring , keling ... kita bisa nyedhiyani macem-macem zippers kanggo sandhangan lan tas lan suitcases, utamané barang sing zipper plastik, resin zipper, PVC zipper.Also bisa dipérang miturut materi, nilon zipper, zipper logam lan kabeh jinis siro zippers.The produksi seri zipper, specification, varieties lan majeng teknologi, produk sing didol uga ing luwih saka negara rolas.

qwe1

 

Advantage kita

  1. Luwih saka 10 taun pengalaman kaca
  2. Ewon gaya fashion
  3. We are pabrik supplier-dhuwur kualitas, rega paling
  4. Professional pegawe & Manajemen efektif
  5. cilik supaya ditampa, welcome selaras nggawe desain
  6. Delivery cepet & ing wektu

 

Service kita

  1. Siswa-ke-siji layanan karo support efektif;
  2. OEM & ODM: kabeh produk selaras kita bisa mbantu kanggo gawé;
  3. Pangreksan desain lan kabeh informasi pribadi;
  4. Kita bisa sumber item unik;
  5. stabilitas Quality, bisa kanggo nyedhiyani sertifikat barang;
  6. cara pembayaran trep: PayPal, T / T lan Union kulon;
  7. Speedy pangiriman: kita bisa ngatur ing pangiriman ing 5 dina bisnis;
  8. Quality & Service: prioritas Kita wis mesthi wis nyediakake kita klien karo produk kualitas gedhe lan layanan customer unggul;
  9. Cepet Lead-Time: Kita janji temenan nyediakake kaping turnaround cepet lan bisa banget hard kanggo mesthekake yen kabeh wates sing ketemu;
  10. Prices unbeatable: We terus-terusan usaha kanggo nggoleki cara kanggo ngurangi biaya produksi, lan maringaken tabungan kanggo sampeyan.

Tampilan Online Chat!