• 01
  • OEM / ODM kudu agen produk 20-25 apa dina: days 5-7working!

  • duwe akeh stabil lan long-term cooperation supplier kanggo bahan baku produk lan packing rega bahan competitive

  • Fokus ing pangembangan zipper ing 18 taun, kaca luwih saka 60 negara.

Products Bintang

  • Babagan awake dhewe

    Guangzhou Aohongxing zipper pabrik punika Produsèn profesional sing bisa sumber urutan disambungake, baku saka zipper kanggo pita, mbentuk, saka jahitan ing, dyeing kanggo barang Produk utama rampung zipper, panggeser, sworo seru pancing, kunci, ring , kali ... kita bisa nyedhiyani macem-macem zippers kanggo sandhangan lan tas lan suitcases, utamané barang sing zipper plastik, resin zipper, PVC zipper. Uga bisa dipérang miturut materi, nilon zipper, Metal zipperand kabeh jinis zippers siro, Produksi seri zipper, specification, varieties lan majeng teknologi, produk sing didol uga ing luwih saka negara rolas.

Baru

Tampilan Online Chat!